5 redenen waarom u een bedrijfsidentiteit zou moeten hebben

Zilver En Zwart Imac's

Veel bedrijven zijn nu op zoek naar manieren om meer inkomsten te halen uit elke dollar die ze uitgeven. Dus waarom het risico lopen de winstmarges te verkorten door uw bedrijf uit te breiden naar een veel duurder gebied? Als uw bedrijf producten verkoopt, wilt u misschien geen nieuwe huisstijl aanschaffen. Hoe kunt u zich dat veroorloven? Zelfs één dollar extra uitgeven kan een veel grotere impact hebben op de bottom line. Met dat, geef ik u de top 5 redenen voor een huisstijl verandering.

Zonder verder oponthoud, de 5 redenen waarom u legaal uw logo zou moeten veranderen

1. Het geeft je gelijke kansen

Een goede huisstijl positioneert je bedrijf om een positie te veroveren in een sterke markt: Veel vraag en weinig aanbod. Uw bedrijf lijkt zich niet alleen op dezelfde markt te bevinden als uw concurrenten, maar u kunt ook rechtstreeks met hen concurreren door dezelfde huisstijl te gebruiken. Wat gebeurt er als uw bedrijf niet de merkbekendheid heeft om u het concurrentievoordeel te geven?

2. U kunt bekend worden als een Interent Treasure Every Time

Dit verwijst niet naar het verhogen van het verkoopvolume; dit verwijst naar het geven van uw klanten een emotioneel en visueel aantrekkelijke reden om keer op keer naar uw bedrijf terug te keren. Bij het juiste huisstijlontwerp zullen uw klanten warmlopen voor de kwaliteit van uw werk en de manier waarop uw bedrijf zich presenteert. Ze zullen u blindelings vertrouwen zonder zich zorgen te maken of uw product en bedrijf wel van de kwaliteit is die ze elders geadverteerd hebben zien worden.

3. U verhoogt uw verkoop per ongeluk

Uw huisstijl ontwerp zal veel herkenbaarder zijn dan voorheen. U heeft nu zowel klanten als potentiële klanten die op het internet zijn geweest. Zij zullen u zien wanneer zij op zoek zijn naar uw type product en zullen uw bedrijf automatisch associëren met datgene waar zij naar op zoek zijn.

4. Een eigen huisstijl waar geen royalty's op staan

De verkoopcijfers kunnen enorm stijgen met het concept van het gebruik van een huisstijl exclusief voor uw bedrijf. Dit kost geen cent en u hoeft zich geen zorgen te maken over royalty's of iets dergelijks.

5. U krijgt een volledig stabiel inkomen

Dit spreekt voor zich. Als de kwaliteit van uw huisstijl ontwerp is gewoon laag dan de kwaliteit van uw corporate inkomen zal lijden. Hoewel u misschien reclame maakt voor een goedkoop product, kan uw omzet komen uit een willekeurig aantal andere "aanbiedingen" en heeft u al een gevestigde reputatie bij uw klanten. Een goed huisstijl ontwerp zal de juiste klanten binnenhalen en uw merkloyaliteit verhogen.

Het feit is – een goed ontwerp zal waarschijnlijk de nieuwe inkomsten genereren die u nodig heeft om uw operationele kosten te ondersteunen. Als u uw concurrentie een stap voor wilt zijn, dan kunt u overwegen om gebruik te maken van dit innovatieve en productieve hulpmiddel.

Gerelateerd bericht