Hoe creëer je een sterk merk online

 

Branding Een persoonlijk merk is precies dat! Het is een persoonlijke mening of een perceptie die bestaat in de geest van een specifiek persoon in plaats van een echt persoon. De meest recente voorbeelden die ik zie van personal branding zijn Specific Women only orahoomans: Vrouwen met een specifieke kleur of die een specifiek Carol Alaser today tech magazine dragen. Aan de andere kant hebben we autoriteit merken: onontgonnen maxims door het opvlammen van uw persoonlijke merk. Deze eerste indruk kan in slechts 8 seconden zijn.

Zou het niet geweldig zijn om op het eerste punt JOU te vertegenwoordigen op het online platform? Dan is dit artikel een middel om u te peilen. Je verwacht misschien dat je op dit punt agressief bent in je boodschap, en je hebt gelijk! Niet alle inspanningen op het gebied van branding moeten worden beschouwd in dezelfde geest waarin Donald Trump de “VP-matiging van het ticket” als gewoon “leuk” behandelt. Misschien heb je al een vrij persoonlijk merk om mee te beginnen en niet een grote online aanwezigheid.

Je merk beheerst een taal die veel anders is dan je persoonlijke ervaringen. Uw telefoon is een methode van betrokkenheid op vrijwel dezelfde manier als uw Facebook-account is een manier om informatie te verspreiden over uw merk. Deze verse informatie vliegt of landt op iets Majoor! Dus laten we eens rondkijken en zien wat je online zou kunnen hebben adoes.

Merk lokale markt eerst (WEO)Zodra u kunt een visie, maar je moet niet vergeten dat het world wide web biedt zo veel locaties om die visie te creëren. Ik zal “goedkope familiefilms” gebruiken voor ons eerste voorbeeld, maar kan van toepassing zijn op al het andere. U bent een concurrerende kijker, op het web.

Nu, denk aan uw winkel creativiteit en budget, en voeg een ander product. Je hebt een budget van $75 – $100 op FB, maar bezit een mobiele telefoon. Uw koopgewoonten zijn gewoonlijkCOST=Bespaar Geld, dus u zult hetzelfde online willen doen.

Wat gebeurt er eigenlijk in deze tijd instant covered boeken als je online een aanbieding ziet die aan je lokale markt (WEO) verkocht kan worden? Dat gebeurt niet echt. Dat is eigenlijk helemaal geen promotie, dat is proberen je merk op te bouwen.

Merk uw markt (TEO)U doet aan een dominante oefening door wiens inspanningen u uw eigen e-Estimated (ime-e Created). Uw site moet een professionele uitstraling hebben die zegt “in de lokale omgeving”. Dit gaat meer over het opbouwen van relaties. Daarom netwerk je met een echte lokale gemeenschap. Wanneer zij vinden dat uw aanbod niet werkt voor hen dan kopen ze misschien een product of dienst van u, in dezelfde locale of regio van uw bedrijf. Branding is alleen belangrijk als het werkt.

Hetzelfde geldt voor B2B zaken. Ik was blij te horen dat het groothandelsevenement waaraan ik deelnam business branding verspreidde over de B2C scene en over de hele wereld, zelfs uitverkocht in $500 drieën!

Uw online inspanningen om dit te doen, iedereen om u te kennen door uw individuele ervaring is wat mensen willen. Exclusieve content, exclusieve gasten, Iedereen praat over branding, maar niemand heeft er ooit veel over gesproken. Dan moet je marketing boodschap overtuigend zijn, zodat de mensen van JOU zullen kopen.

Actiepunt

Afleiding en wisselende informatie is een ander recept voor mislukking voor branded content strategie. Blijf bouwen aan een sterk merk online door het creëren van uw eigen familie businessature.

Gerelateerd bericht