Hoe u het juiste trainingsprogramma kiest

 jonge architecten werken aan project in office - trainingsprogramma  stockfoto's en -beelden

Of u nu uw interne systemen of uw externe systemen beheert, u moet ervoor zorgen dat uw ondersteuningsteam weet hoe het werk moet worden gedaan. In het geval van uw interne systemen zijn dit de interne of interne systeembeheerders, terwijl dit voor externe systemen de IT-professionals zijn. U hebt een team van professionals nodig om de problemen met uw servers op te lossen.

Het is een moeilijke taak om het juiste team te selecteren dat de problemen van uw bedrijf aankan. Zorg er daarom voor dat je een goed team kiest. Dit houdt in dat u ze online vindt en ze vervolgens selecteert voor waar u ze wilt laten werken. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat ze in staat zijn om het werk van je teamleden aan te kunnen. Dit zal bijdragen aan de efficiëntie van uw interne en externe teamleden die aan uw systeem werken.

U moet rekening houden met de werkuren van de teamleden bij het kiezen ervan. Als je tevreden bent met de uren die ze werken, kun je zelfs overwegen om een ​​wijziging door te voeren. Zorg er wel voor dat u de afdelingen en individuen doorloopt om aan hun huidige schema te werken.

Als u de werkuren van uw team wilt verminderen, kunt u uw manager een toelichting geven op de uren dat zij aan een bepaald project werken. Ze moeten bereid zijn om u te ontvangen als dat nodig is.

Er zijn nog andere dingen die je kunt vragen in termen van de projecturen. U kunt bijvoorbeeld vragen dat ze van 8:00 uur tot 22:00 uur aan een bepaald project werken. Als ze interesse tonen om op tijd te werken, kun je ze vragen om vanaf 8.00 uur te beginnen met werken.

U kunt ook vragen dat ze vakantie of een ziektedag opnemen. Als uw team aan uw eisen voldoet, kunt u gebruik maken van deze training.

Een overdracht tussen actieve en passieve gebruikers:

Dit proces is handig als je twee of meer mensen nodig hebt voor een bepaald project. Of ze nu actief in het team zijn of alleen deelnemen aan de training, u moet een back-upplan hebben voor het trainingsteam. Dit is onvermijdelijk, aangezien er zich calamiteiten voordoen. Als het instructieteam bijvoorbeeld niet in staat is om de vereiste uren te halen, of als een van hen op vakantie gaat werken, moet je op andere mensen rekenen om de cursus te voltooien. U kunt extra contactadvertenties of financiën bestellen om te verspreiden onder degenen die betrouwbaar zijn.

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende manieren waarop een trainingssessie mis kan gaan. Zodra er iets misgaat, moet u de oorzaak en de omvang van het probleem kunnen identificeren. Trainingssessies zouden niet alleen een periode van enkele weken of maanden moeten duren, maar ze kunnen ook jaren duren. Als een cursus te lang duurt, vraag dan naar het verplaatsen van de cursus of het hele programma. Voorkom situaties die uw organisatie overlast bezorgen. Als je na de officiële trainingsperiode door wilt gaan met de opleiding, vraag dan om uitzonderingen op het beleid.

Overweeg om uw eigen lokale graadmeter te implementeren voor het soort ervaring dat u van uw trainingssessie kunt verwachten. Als u uw eigen personeel opleidt, denk dan ook aan uw directe voorganger en de hele organisatie. Dit is een goede graadmeter voor de vraag of u in staat zult zijn om effectief met uw ondergeschikten te communiceren en uw trainingslast op zich te nemen.

Hoe wordt het trainingsprogramma uitgevoerd?

Bepaal of u wilt dat uw personeel de training alleen volgt of niet. Meestal vereist het bedrijfsbeleid dat personeel bij het opleidingsproces wordt betrokken, maar slechts weinigen vereisen dat al het personeel de cursus volgt. Je kunt het programma zo inrichten dat iedere medewerker minimaal een onderdeel van de cursus moet doorlopen.  Ict systeembeheer

Een Roadmap voor het gehele traject is essentieel. De opleidingsverstrekker zou u moeten kunnen vertellen, niet alleen de namen van de modules die u nodig heeft om ABRU te studeren, u moet ook een poster van behoorlijk formaat kunnen zien van het specifieke leermiddel dat u zult gebruiken voor de duur van uw trainingsprogramma. Op de poster ziet u hoe u verschillende referenties kunt vinden voor de training die u gaat gebruiken. De verkoper moet u een kwaliteitsposter kunnen bezorgen die aan uw budgettaire vereisten voldoet.

ITIL-training op eigen tempo kan zijn. Als je een basiskennis hebt, kun je de eerste modules zelf beheren. Als u later elementen moet toevoegen, moet u ervoor zorgen dat u deze opneemt in uw trainingsgids. Het definitieve ontwerp moet nog wijzigingen bevatten volgens het beleid en de procedures van uw organisatie.

Geen training zonder gediplomeerde instructeurEr zijn nog steeds veel knooppunten die zich niet hebben laten schamen in dit onderwerp. Controleer altijd of de instructeur is aangewezen en gecertificeerd. De organisatie die de training geeft, zou haar medewerkers ook voor de certificeringsexamens moeten sturen. Je kunt ook altijd online naar leerbedrijven zoeken, maar zorg ervoor dat je het beleid leest om te zien of ze leerbedrijven certificeren of niet eerst.<|bevestigen.

Gerelateerd bericht